top of page

6.November 2025: Mad & Vin hos Arti´kok (Brøndbyøster)

  • connielehm
  • 5. jul.
  • 1 min læsning

Opdateret: 10. okt.

Kære vin-venner

 

Så er det tid til årets Mad & Vin.

 

I år holder vi arrangementet hos ARTI´KOK i Brøndbyøster – Nygårdsplads 3a Brøndby.        

Torsdag 6. november kl. 18.

 

Det er samtidig Seniorvinklubbens arrangement nr. 50


 

Temaet hos ARTI´KOK er Portugal så vi har tilstræbt portugisiske retter akkompagneret af portugisiske vine.

Vi inviterer til: 

Velkomst

Rejebrød med chili-mayoVIN: Pegôes bobler lavet på Fernao Perez efter champagne metoden

Forret

Brandade af torskVIN: Pegôes Seleccionada, lavet på 5 druer Fernao Perez, Antao Vaz,Arinto, Verdelho og Chardonnay

Hovedret

Rosastegt kalveculotte med madeirasauce, månedens kartoffel og årstidens grønt

VINE:  2 x rødvine1: Rovisco Pais Premium på Aragonez, Touriga Nacional og Cabernet Sauvignon2: 2015 lavet på ren Aragonez

Desserttallerken

Citron fromage og Gateau Marcel med bærkompot og vanilleis

VINE: 2 meget forskellige hedvine fra Portugal1: Moscatel de Setubal, oxideret hedvin med noter af abrikos, tørretappelsinskal, nødder og karamel

Vi kan jo ikke tage til Portugal uden at slutte med en portvin.

RECCUA Tawny


Der vil være mulighed for at udskifte hovedretten med en vegetarisk ret eller en pescatarisk ret, dette skal oplyses ved tilmeldingen.

Vi vil blive placeret ved 10-personers borde så hvis man ønsker at sidde sammen bedes dette også meddelt ved tilmeldingen

 

Mad & Vin aftenen koster 800 kr. for medlemmer (foreningen giver et tilskud på 100 kr.) og 900 kr. for ledsager.

 

Tilmelding til allan_nyrup@outlook.dk og samtidig betaling via mobilepay (631999) eller bank (9570 12739184) senest 28. oktober

 

ARTI´KOK ligger 5 minutters gang fra Brøndbyøster station (S-tog linie B & Bx, 7 minutter fra Valby og 14 minutters kørsel fra Hovedbanen).



ree



 
 
 

Kommentarer


bottom of page