AFHOLDT: "MAD & VIN" for Seniorvinklubben 31 oktober 2019 i Restaurant Trio
- connielehm
- 29. sep. 2019
- 2 min læsning
Opdateret: 3. nov. 2019

Kære medlemmer
Vi har opfattet, at det er et ønske fra mange medlemmer at holde et mad og vinarrangement sammen med de ”gamle” vinklubber.
De har desværre meldt fra.
Til gengæld er det lykkedes os at entrere med Keld Johnsen fra American Wine (tidligere chefkok på den amerikanske ambassade) og hans partnere fra restaurant AOC, så vi får vores eget ”Mad & Vin”, som også har været udtalt som ønske.
Vi kan være minimum 40 og maximum 60 deltagere.
OBS: Der er endnu ledige pladser til nedenstående lovende arrangement – så skynd jer med tilmelding senest 17-oktober. Vi har samtidig besluttet at til dette arrangement må medlemmer medbringe op til 3 gæster! Der er dog en max. grænse på 60 deltagere ialt – så hvis I har familie eller venner som absolut må opleve denne mad og vin kombination er det nu, der skal tilmeldes
Tilmelding til Allan_Nyrup@mail.dk og betaling til Seniorvinklubben senest 17 oktober! (MobilePay 631999 eller bankoverførsel Danske Bank 9570 12739184)
Skulle det utænkelige ske, at vi ikke når 40 deltagere, vil I blive orienteret og få pengene retur.
Vedlagt finder I Kelds beskrivelse af det meget spændende arrangement samt den fulde meny fra velkomst drink til kaffe og avec!
Vinene vil blive præsenteret af Keld himself.
Eventuelle spørgsmål kan stilles til hans-erikdahl@outlook.dk
Seniorvinklubben
Restaurant Trio
Torsdag den 31 Oktober
start kl. 18-22.30
Jernbanegade 11
1608 København K
Bag Restaurant Trio står Christian Aarø og Søren Selin som også står bag den to stjernede Michelin restaurant AOC. Fokus er på de bedste råvarer og spændende vine fra hele verden. I køkkenet står Søren Selin og hans køkkenchef Simon Thrane, som er tidligere souschef på Søllerød Kro.
Det visuelle udtryk og de overraskende smagskombinationer fra AOC er også at finde på Restaurant Trio. Og så nydes maden på 8-10 etage af det nybyggede Axeltower med en flot udsigt over København.
Søren Frank gav Trio fem stjerne og mange spår at restauranten nok vil modtage en Michelin stjerne inden længe.
På denne aften står den derfor på top gastronomi matchet med super amerikanske vine .
Jeg vil som altid fortælle om vinene og vinhusene undervejs.
Menu
Larry Mawby Sparkling Rose, Michigan
Ceviche af helleflynder
med lime og koriander
Red Newt Winery Dry Riesling 2016,Finger Lake , New York State.
Stegt pighvar
Persille puré sauce og blåmuslinger Carneros Creek Pinot Noir Carneros 2017,California
Gråand med
Rødbede, røget marv & trøffel Ryan Patrick Rock Island red Cabernet/syrah Washington State, 2016
Mazarinkage med
chokoladesorbet og salt caramel Mark Herold Flux Grenache Dessertwine
Kaffe
Clear Creek Distillery, Pinot Noir Grappa
Pris: 850.00 kr per person

Kommentarer